Welkom bij de Nederlandse Innovatie Monitor 2021.

Over het onderzoek
Hoe innovatief is het Nederlandse bedrijfsleven? Welke lessen zijn er te leren van organisaties die succesvol innoveren? En welke impact heeft het coronavirus gehad op het Nederlandse innovatievermogen? Om deze vragen te beantwoorden voert het Amsterdam Centre for Business Innovation van de Universiteit van Amsterdam jaarlijks de Nederlandse Innovatie Monitor uit. In de monitor ondervragen wij besturend Nederland over onderwerpen zoals innovatie, corona, maatschappelijk verantwoord ondernemen, en de digitale vaardigheden van de werknemers. Het onderzoek biedt zo een uniek inzicht in de stand van het Nederlandse innovatielandschap.

Wat levert deelname u op?
  • Een op maat gemaakte managementrapportage waarmee u inzicht krijgt in het innoverend vermogen van uw eigen organisatie en deze kunt vergelijken met het gemiddelde van uw sector.
  • Kans op de Nederlandse Innovatie Prijs 2021 (zie winnaar 2020).
  • Onder de deelnemers worden 35 exemplaren van het boek Innovatie Jij.nu t.w.v. 32,50 euro verloot.

Het invullen van de vragenlijst vergt ongeveer 15 minuten. Uw gegevens worden gekoppeld aan gegevens van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Dit gebeurt volledig geanonimiseerd. Indien u hierover meer wilt weten klik dan hier.

Namens het onderzoeksteam wil ik u alvast bedanken voor uw deelname.

Prof. dr. Henk W. Volberda
Amsterdam Centre for Business Innovation
Universiteit van Amsterdam
 
Loading...